PPAM Solkraft söker serviceinriktad ekonomiassistent/administratör

Brinner du för förnybar energi? Älskar du att skapa rutiner, gillar effektivisering och skapa struktur kring ekonomi, löner och administration?

Vi söker en serviceinriktad ekonomiassistent/administratör som gillar att vara med där det händer. Du trivs med ett högt flöde av information, är lösningsorienterad och gillar att underlätta arbetet för PPAMs personal. Du har ett ekonomiskt sinne och ser effektivisering som en utmaning, är behjälplig vid fakturering, kvittohantering, kontering, ROT och RUT och redovisning till skatteverket. Du är behjälplig vid företagsförsäkringar, löneadministration, uppföljning av ekonomi inom marknad, sälj och projekt. Löner och uppföljning av projekt sker i programmet Fortnox. Lönsamhet och ett bra cashflow är ett motto för dig.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Ljung, utanför Ljungsbro, Linköping.

Du har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska.

Körkort är ett krav.

Du gillar att kommunicera, brinner för förnybar energi och gör det lilla extra för att kunderna ska vara 100% nöjda. Du blir en del av PPAMs kontorspersonal som dagligen har kontakt med kunder som satsar på en klimatsmart och ekonomisk lösning för sin elförsörjning.

Är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till jobba@ppam.se
Urvalet till tjänsten sker löpande.

PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat mer än 1000 solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.

www.ppamsolkraft.se

2018-01-15T13:48:42+00:00 15 januari, 2018|