Få en kostnadsfri offert snabbt och enkelt genom att fylla i dina uppgifter här!
Årsförbrukning & taklutning om du har det tillgängligt, ej obligatoriskt

Solcellspaket

Intresserad av solceller?  Nu är det bästa tiden att börja producera din egen el, både för din plånbok och miljön, och det är enkelt! Från och med 1 augusti 2018 försvinner kravet på bygglov och 2019 fastställdes solcellsbidraget till 20%, vad väntar du på?

Köper du en solcellsanläggning från PPAM kan du förvänta dig en trygg leverantör som är känt för sin erfarenhet som i sin tur leder till en trygg affär.  Vi säljer solpaneler och material, men mestadels så säljer vi nyckelfärdiga solcellspaket.

Önskar du ett pris på ett solcellspaket till ditt tak så skickar du in en intresseanmälan till oss och du får en offert av våra kompetenta tekniska säljare som i samråd med våra två forskare och duktiga projektledare skräddarsyr en prisvärd anläggning till ditt tak.

Vi har solceller till alla tak, allt från villor och lantbruk till bostadsrättsföreningar och företag!

Solcellstöd

Det statliga bidraget idag ligger på 20% %. Stödet för en komplett solcellsanläggning inklusive material och installation är 20% på totalbeloppet inklusive moms för privatpersoner samt 20% exklusive moms för företag. Du kan självklart installera din anläggning innan du fått bidraget beviljat. Vi på PPAM hjälper dig självklart med din ansökan om det önskas!

Läs mer om solcellsstöd här och hur du söker..

Hur vi arbetar

Följ oss på youtube