Få en kostnadsfri offert snabbt och
enkelt genom att fylla i dina uppgifter här!
  Årsförbrukning, taklutning och storlek på huvudsäkring om du har det tillgängligt, ej obligatoriskt.

  Genom att skicka in dina uppgifter på vår hemsida och använder våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
  I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  SOLCELLSPAKET

  Intresserad av solceller? Nu är det bästa tiden att börja producera din egen el, både för din plånbok och miljön, och det är enkelt! Från och med 1 augusti 2018 försvann kravet på bygglov och från och med 1 januari 2023 kan du erhålla skattereduktion på 20% av kostnaden för en nyckelfärdig anläggning.

  Köper du en solcellsanläggning från PPAM kan du förvänta dig en trygg leverantör som är känt för sin erfarenhet som i sin tur leder till en trygg affär. Vi säljer  nyckelfärdiga solcellspaket, så du behöver inte tänka på materialval eller liknande.

  Önskar du ett pris på ett solcellspaket till ditt tak så skickar du in en intresseanmälan till oss och du får en offert av våra kompetenta tekniska säljare som i samråd med våra två forskare och duktiga projektledare skräddarsyr en prisvärd anläggning till ditt tak.

  Vi har solceller till alla sorts tak, allt från villor och lantbruk till bostadsrättsföreningar och företag!

  410w panel nano
  Solpaneler ladugård

  Skattereduktion vid installation av grön teknik

  Det statliga skattereduktionen som kan erhållas vid installation av solceller är 20%. Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjas och betalas från och med 1 januari 2023. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut. Du får avdraget direkt på fakturan från företaget som utför installationen (din utförare). Företaget begär sedan utbetalning från Skatteverket.

  Du kan även få skattereduktion för installation av system för lagring av egenproducerad elenergi, alltså med batteri, samt installation av laddningspunkt till elfordon, alltså för laddbox, med 50 %.

  Skattereduktionen för grön teknik är högst 50 000 kr per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.

  Läs mer om skattereduktionen här.

  Solpaneler ladugård

  Elbilsladdning

  Nu har alla våra kunder har möjligheten att köpa till elbilsladdare från populära och driftsäkra Zaptec.

  För mer information, kontakta din säljare!

  Zaptec Go Asphalt Black

  Hur vi arbetar