Paketpris för prisvärda solceller

Du som läser detta är antagligen nyfiken på att investera i solceller, eller så kanske du redan har bestämt dig. Det finns många goda skäl till att investera i solceller och det är inte konstigt att det har blivit vanligare och vanligare att installera solpaneler på sitt hus.

Det finns två vanliga anledningar till att installera solceller; minskade energikostnader och mindre miljöpåverkan. Under de senaste åren har allt fler blivit miljömedvetna och vill inte att sin energiförbrukning ska bidra till ett sämre klimat. Att få sin elektricitet från solceller är snällt mot planeten eftersom all energi kommer direkt från solens oändliga strålar. Jämför man detta med andra energikällor, som exempelvis kolkraft, är solcellerna ett mycket bättre alternativ för de som värnar om miljön.

Så minskar solceller dina kostnader för el

Att få sin elektricitet direkt från solcellerna på sitt tak är mer prisvärt i jämförelse med din nuvarande elproduktion. Vi på PPAM Solkraft utvecklar våra egna solceller, och vi har byggt våra solpaneler för att det ska bli så prisvärt som möjligt för dig som kund, självklart utan att tumma på kvaliteten.

Paket med solceller från PPAM Solkraft innebär en avkastning på 7-9%. Detta innebär att du kan finansiera ditt solcellspaket helt med hjälp av de pengar du sparar genom reducerade elräkningar. Ditt överskott av den el du producerar men inte förbrukar säljs i slutändan.

Kompletta paket till ett samlat pris

Vi på PPAM Solkraft hjälper dig hela vägen när du ska installera solceller. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att beställa och använda våra solceller. Därför erbjuder vi kompletta solcellspaket. Det innebär helt enkelt att vi tar ansvar för installationen av dina solceller från start till mål, och även efter installationen är slutförd.

Om du är intresserad av att installera solceller hjälper vi dig först genom att ta fram ett prisförslag. Priset varierar beroende på hur din elförbrukning ser ut, och de fysiska förutsättningarna för ditt hus kan i vissa fall också påverka. Därefter sker installationen med hjälp av våra erfarna tekniker. När elektrikern har färdiganmält och lämnar ditt hus är solcellerna snart redo att användas. När ditt  elbolag sedan har bytt mätare, kan du börja hjälpa miljön och samtidigt spara pengar tack vare dina nya solceller.

Vi erbjuder också förmånliga garantier och försäkringar. Med vårt trygghetspaket kan du känna dig helt säker. Dessutom har solcellerna en produktgaranti på 12 år (15 år för vår transparium-panel), och en effektgaranti på 25 år.

För detta betalar du ett förmånligt paketpris. Detta paket är ett bra alternativ för dig som vill göra så lite som möjligt, och endast utnyttja fördelarna som kommer med solceller från PPAM Solkraft.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Köp solceller till paketpris idag

Vill du veta pris för solceller till just din bostad? Med vårt smidiga kontaktformulär kan du enkelt begära ett prisförslag redan idag. Du hittar formuläret här på vår hemsida, beroende på hur mycket vi har att ta hand om för tillfället så kan det ta några dagar innan vi återkommer med offerten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Varmt välkommen till oss på PPAM Solkraft!

solceller kostnad paket pris

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.