Tre fördelar med solcellspaket till din villa

Funderar du på att köpa solceller till ditt hus? Eller undrar du kanske ”Vad kostar solceller till villa?” På senare tid har grön el i allmänhet, och solceller i synnerhet, ökat drastiskt i popularitet. Och det är inte bara villaägare som installerar solceller på sin fastighet. Idag är det inte ovanligt att bostadsrättsföreningar, lantbruk och andra företag investerar i solceller.

Vi på PPAM Solkraft har under lång tid erbjudit moderna egenutvecklade solceller. För oss är hållbarhet och nöjda kunder våra viktigaste prioriteringar. Detta fokus genomsyrar allt vi gör, från utveckling och tillverkning till installation och kontinuerligt säkerhetsarbete. Vi har installerat mer än 1200 solkraftsanläggningar runt om i landet under vår tid i branschen, vilket är flest i hela Sverige.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Varför köpa solceller till ditt hus?

Anledningen till att man väljer att installera solceller kan variera, eftersom alla har olika prioriteringar. När vi har kontakt med våra kunder finns det några skäl som återkommer. Dessa tre vanliga anledningar att investera i solceller är; minskade energikostnader, att vara snäll mot naturen och att få kontroll över produktionen av ens el. Här nedan berättar vi lite mer om dessa tre fördelar som kommer med solceller.

1. Kostnaden för solceller till villa

Många väljer att köpa solcellspaket för att det helt enkelt kostar mindre än ens nuvarande lösning. Idag kostar solceller mindre än någonsin, inte minst när du köper ett solcellspaket. Detta beror dels på att tekniken har utvecklats och att fler företag idag erbjuder solceller i olika prisklasser. Vi på PPAM Solkraft erbjuder solceller i tre olika prisklasser – hos oss finns det något för alla.

Men solceller är också ett billigt alternativ när det kommer till den faktiska elproduktionen; med solceller på taket blir elräkningen mindre. Att installera solceller på sitt hus är en engångskostnad som snabbt betalar av sig. Många av våra kunder berättar om att de kan finansiera sin solkraftsanläggning helt med hjälp av de pengar som de sparar med en lägre elräkning varje månad, mycket tack vare minskat inköp av el samt att de säljer ut de överskott som de har producerat. Kontakta oss när du undrar vad kostar solceller till villa. Här kan du enkelt beställa en kostnadsfri offert!

2. Solcellspaket – ett klimatsmart alternativ

Idag är många medvetna om klimatet, och anstränger sig för att minska sin miljöpåverkan. Att investera i solceller är ett enkelt sätt att vara snällare mot miljön. Solceller omvandlar energin i solens strålar till elektricitet, vilket självklart är ett bättre alternativ om man jämför med andra sätt att producera el, exempelvis kolkraft. Solens strålar är praktiskt taget en oändlig energikälla och det påverkar inte miljön negativt att utnyttja energin i dem.

Solcellstekniken i sig är också miljövänlig. Våra solceller tillverkas med hjälp av det naturliga ämnet kisel, och vi värnar om en hållbar tillverkningsprocess. När solcellerna väl är på plats har de ingen negativ miljöpåverkan eftersom tekniken i sig är naturlig, och det inte krävs några farliga utsläpp för att driva solcellerna.

3. Solceller – el utan mellanhänder

Detta är en vanlig anledning till att investera i solceller. Människor som inte har solceller vet idag sällan exakt var ens el kommer ifrån. Vissa vet inte ens hur elen som man använder i huset produceras och transporteras. Med solceller på huset kan man vara 100% säker på var ens el kommer ifrån och man minimerar antalet mellanhänder. Känslan av att vara självförsörjande när det kommer till elproduktionen prioriteras högt av många av våra kunder.

När du ska beställa solcellspaket till ditt hus

Vi på PPAM Solkraft finns här för dig hela vägen. Vi hjälper dig med alla delar av processen: vi tar fram ett anpassat prisförslag för solceller till just ditt hus, vi beräknar hur mycket pengar du kan spara med solceller jämfört med din nuvarande energilösning, vi hjälper dig gärna med detaljer som ROT-avdrag, statligt bidrag samt bygglov och mycket mer.

Begär en personlig offert idag genom att fylla i formuläret här på vår hemsida. Du får då en tydlig bild av hur mycket ett solcellspaket skulle kosta för just ditt hus. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Varmt välkommen till PPAM Solkraft om du har funderingar kring ”Vad kostar solceller till villa?”

vad kostar solceller till villa

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.