Arbeta med solceller

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga team på PPAM?

I takt med solenergibranschen växer enormt snabbt så anställer vi fler personer löpande på flera olika tjänster. Kika gärna nedan och skicka in ditt CV till oss!

Vill du veta mer om solceller? Klicka här

PPAM Solkraft säljer och bygger solcellsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Nyckelfärdiga anläggningar är vår specialitet. En trygg och erfaren installatör.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat mer än 1100 solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.

Montörer från PPAM Solkraft på tak

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Våra avdelningar

Översikt på Kundportalen PPAM Solkraft

Försäljning & Marknad

Hur hittade du till oss på PPAM? Och vem kommer våra kunder i kontakt med allra först? Vi som arbetar inom Försäljning & Marknad på PPAM Solkraft är de som oftast ses utåt. Kundkontakt, ett första utlåtande om en kunds framtida solcellsanläggning eller vår hemsida och sociala medier.

Produkt & Projektering

Innan ett tak kan få solceller monterade så krävs ett noggrant arbete med att få allting på plats. Får den sålda anläggningen plats på taket? Hur ser förutsättningarna ut? Vilket montagesystem ska användas? Vilket fallskydd passar bäst? Många är frågorna som ska besvaras.

Mats Ström och Per Hammarström på taket i Rosvalla inför solcellsinstallation.
Montörer från PPAM Solkraft på tak

Installation

Det är vi som får allting på plats. När solpanelerna monteras på taket och elektrikern kopplar upp anläggningen mot elnätet så ser Installationsavdelningen till att allt funkar som det ska. Rätt sak, på rätt plats, i rätt tid.

Ekonomi & Administration

”Allt ska bara funka” – Och det gör det, tack vare vår avdelning för Ekonomi & Administration. Här kan våra kunder och medarbetare få hjälp med allt mellan bilfrågor, lönefunderingar, fakturagrubblerier, kvittohögar och föranmälningar.

Ett par pekar upp på tak med solceller från PPAM Solkraft
Installationsledare PPAM Solkraft

Support

När solcellsanläggningen är på plats så är den i princip underhållsfri. Men om något skulle strula, eller om några frågor kring anläggningen skulle dyka upp, så finns vår supportavdelning på plats för att hjälpa till.