Vi söker säljare

PPAM Solkraft är marknadsledande leverantör av solceller.

Vi fortsätter att växa och behöver anställa fler säljare till vårt fantastiska team. Vi söker dig som brinner för försäljning och som är bra på att skapa fina kundrelationer.

Om rollen som säljare:

Som säljare på PPAM solkraft ingår du i vårt fantastiska säljteam. Vi är ett tight gäng där vi hjälper och stöttar varandra.

I rollen bearbetar du inkommande förfrågningar om solceller från villaägare,lantbrukare och bostadsrättsföreningar. Du har ett helhetsansvar för försäljningsprocessen från prospektering och första kontakt till att avsluta affären. Som säljare arbetar du med varma leads och tar första kontakt efter vi fått in förfrågningar via hemsida m.m.

Vi har ett säljteam med varierande erfarenhet och bakgrund.

För att passa i denna roll tror vi att du har en stort driv. Du är målfokuserad, engagerad och lyhörd för kundens behov och förutsättningar. Vidare har du en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och inger förtroende genom ditt sätt att presentera lösningar.

Urvalet till tjänsten sker löpande

Skicka ansökan till jobba@ppam.se

PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Nyckelfärdiga anläggningar är vår specialitet, vi installerar med egen personal.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat mer än 1200 solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.

www.ppam.se

Vi gör urval löpande så se till att skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän.

Skicka din ansökning till jobba[a]ppam.se

För frågor kontakta Christian Olsson, försäljningschef christian@ppam.se eller 0761-762055

kostnadsfri
offert

Få en kostnadsfri offert snabbt och enkelt genom att klicka på knappen.

kostnadsfri
offert

Få en kostnadsfri offert snabbt och enkelt genom att klicka på knappen.

räkna på ditt tak

Gör en kalkyl snabbt och enkelt för att se hur mycket ditt tak kan producera.