Idag firar vi 10 år!
Idag är det 10-årsjubileum på PPAM Solkraft. För exakt 10 år sedan, den 2 september 2010, alstrades den första elektronen i PPAM Solkrafts regi. Solcellsinstallationen skedde på PPAM’s grundare Andreas Molins villa och var en viktig del i ett lyckat projekt att omvandla en vanlig villa, byggd 1976, till ett sant energineutralt boende, se bilden.
Sedan dess har mycket hänt, både när det gäller utveckling inom solcellsbranschen och för PPAM Solkraft. Solceller och övrig utrustning utvecklas och blir hela tiden lite bättre och bättre, något som även gäller PPAM Solkraft. Vi följer teknikutvecklingen noga och ser till att vår personal hela tiden är uppdaterad med vad som händer i branschen.
Något som dock inte förändrats genom åren, och som vi inte ger avkall på, är vårt koncept ”Nyckelfärdigt”. Vi vill och ska vara med kunden under hela processen – ledord för oss är trygghet och kvalitet och det ska man som kund känna under hela resans gång.
STORT TACK till alla kunder för att vi fått jobba med er under dessa 10 år – nu tar vi sikte på nästa 10 år och ser fram emot många trevliga kundmöten och installationer runt om i Sverige.
Tips! Är du nyfiken på ditt taks möjligheter beställer du enkelt en kostnadsfri offert på www.ppam.se/prisforfragan

kostnadsfri
offert

Få en kostnadsfri offert snabbt och enkelt genom att klicka på knappen.

kostnadsfri
offert

Få en kostnadsfri offert snabbt och enkelt genom att klicka på knappen.

räkna på ditt tak

Gör en kalkyl snabbt och enkelt för att se hur mycket ditt tak kan producera.