Köp de bästa solcellerna från företaget PPAM Solkraft

Allt fler företag väljer att investera i solenergi genom att köpa solceller och installera dessa på sin fastighet. Det finns flera anledningar till denna ökade popularitet. Den kanske vanligaste anledningen till att företag köper solceller till sin fastighet är den ekonomiska aspekten. En annan vanlig anledning är också för att förbättra företagets varumärke med en starkare miljöprofil. Vissa väljer även att investera i solceller på sin villa. Att få sin elektricitet från solceller innebär i regel en kraftigt reducerad energikostnad redan från dag 1, genom att de både köper in mindre el och säljer ut ditt elöverskott till elnätet. Solceller är också ett klokt alternativ för miljömedvetna, eftersom elektriciteten då kommer från den oändliga källan solen, istället för fossila resurser som olja.

Hur fungerar solceller?

Enkelt förklarat omvandlar solceller energin i solens strålar till elektricitet. Men hur fungerar tekniken egentligen, och vad innebär det för ert företag att köpa solceller? Här nedan hjälper vi er att få en bättre förståelse för vad solceller är och hur de fungerar.

Bästa placeringen av solcellerna

Effekten av solceller beror helt på hur de placeras. De kan placeras på olika sätt, och det är viktigt att de placeras på bästa sätt för att maximera effekten. För de allra flesta fastigheter bör panelerna installeras på taket. Det är också viktigt att de har rätt vinkel mot solen, så att de fångar upp så mycket solenergi som möjligt. Detta hjälper självklart våra tekniker att planera i förväg, så att ni får maximal nytta av era solceller.

Från solenergi till elektricitet

Solcellerna fångar upp energin i solens strålar. När solstrålarna träffar solcellerna uppstår elektrisk spänning i form av likström. Denna ström riktas sedan om till växelström med hjälp av en växelriktare. Genom kablar förs sedan växelströmmen in i er fastighet och hela ert företag kan utnyttja den klimatsmarta elektriciteten.

Underhåll av solceller

En vanlig missuppfattning är att solceller innebär mycket underhåll. Detta är långt ifrån sanningen. PPAM Solkrafts egenutvecklade solceller kräver näst intill inget underhåll av er som utnyttjar elen.

Vilken är den bästa typen av solceller?

Det finns flera varianter av solceller. Vi på PPAM Solkraft har fyra typer som ni kan välja mellan. Det finns inget rätt eller fel svar på frågan om vilken variant som är bäst att köpa – det beror istället på era egna prioriteringar. Vissa företag tycker att det viktigaste är att spara pengar, andra kan prioritera rätt utseende på solpanelerna. Vi är experter på att ta reda på och analysera vilka paneler som passar bäst för just era behov och det är en självklar del vi alltid hjälper er med i processen av en nyckelfärdig solcellsanläggning.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

De bästa solcellerna till ert företag eller villa

Funderar ni på att köpa solceller? Vi på PPAM Solkraft ser fram emot att hjälpa er. Vi har lång erfarenhet och stort kundfokus. Vi utvecklar våra solceller själva, vilket innebär att vi minimerar antalet mellanhänder. Vi erbjuder svenska kvalitetsprodukter för både företag och privatpersoner. Skicka en förfrågan om prisförslag redan idag via det smidiga kontaktformuläret som du hittar här på vår hemsida.

Varmt välkommen till PPAM Solkraft!

företag köpa bästa solceller

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.