Solceller åt dig i Jönköping

Du som läser det här antagligen nyfiken på solceller, eller kanske till och med har bestämt dig för att installera dem på ditt hus? Det är ett klokt alternativ ur flera perspektiv, inte minst ekonomiskt och klimatmässigt.

Vi på PPAM Solkraft har lång erfarenhet av att utveckla och installera solceller och solpaneler. Vi erbjuder allt från kompletta enstaka solceller till kompletta solpanelspaket, till både organisationer och privatpersoner. Vi har sedan 2011 monterat mer än 1200 solkraftsanläggningar runt om i landet, varav en stor del av dessa i Jönköping. Så om du bor i Jönköping och är intresserad av att byta till miljövänlig och kostnadseffektiv solenergi hoppas vi att du kontaktar oss.

Kompletta paket med solceller till ett samlat pris

Vi på PPAM Solkraft finns här för dig i hela processen när du har bestämt dig för att installera solceller till din fastighet. Vi tar ett helhetsgrepp på solpanelsinstallation och vill göra det enkelt att byta till solenergi, och lägger därför stort fokus på att vara tydliga, flexibla och effektiva.

Vi erbjuder kompletta solcellspaket. Det innebär helt enkelt att vi tar ansvar för installationen av dina solceller från start till mål, och även efter att installationen är slutförd.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Installation av solceller i Jönköping

När du har bestämt dig för att installera solceller är det första som händer att du får ett prisförslag från oss. Detta är ett personligt prisförslag som tas fram helt utifrån din situation. Vad priset blir beror på flera faktorer, bland annat på hur din elförbrukning ser ut och vad ditt hus har för fysiska förutsättningar.  Tillsammans kommer vi överens om placering av solcellerna och hur de ska vinklas. När du har accepterat prisförslaget kommer våra installatörer ut till ditt hus för att utföra den faktiska installationen. När installatören lämnar ditt hus är solcellerna nästan redo att användas. Först måste vi färdiganmäla och ditt elbolag måste byta mätare, sedan kan du börja producera el med dina solceller.

Vi erbjuder också förmånliga garantier och försäkringar. Med vårt trygghetspaket kan du känna dig helt säker. Dessutom har solcellerna en produktgaranti på 10 år, och en effektgaranti på 25 år.

För detta betalar du ett förmånligt paketpris. Detta paket är ett bra alternativ för dig i Jönköping som vill göra så lite som möjligt, och endast utnyttja fördelarna som kommer med solceller från PPAM Solkraft.

Få ett prisförslag för solceller idag

Har du frågor om solceller och våra solpanelspaket? Eller har du kanske redan bestämt dig för att investera i solenergi? Använd vårt kontaktformulär för att ta nästa steg i din solcellsresa, så kontaktar vi dig så snabbt vi bara kan. Formuläret hittar du här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån dig i Jönköping!

Varmt välkommen till oss på PPAM Solkraft!

solceller jönköping

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.

Kontakta oss