Solceller för er i Stockholm

I Stockholm blir det allt mer populärt att investera i solceller. Både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner väljer i allt högre grad att investera i denna typ av elproduktion. Solceller kommer med många fördelar, framför allt är det ett ekonomiskt smart val, eftersom solceller i regel leder till kraftig reducerade elräkningar, detta genom att bland annat att  överskottet av den el du producerar säljs. Men solceller och elektriciteten som genereras är också ett bra sätt att minska sin miljöpåverkan – solenergi är bättre för miljön än många andra typer av el. Därutöver är solceller också ett sätt att få kontroll över sin elproduktion, eftersom man vet var elen kommer ifrån, och man minimerar antalet mellanhänder.

Om du läser detta är du gissningsvis nyfiken på solceller, och vad de kan innebära för dig när du bor i Stockholm. Det är alltid ett bra tillfälle att börja spara pengar och bidra till klimatet. När du har bestämt dig för att investera i solceller hoppas vi att du kontaktar oss. Om du har några frågor eller funderingar är du självklart också välkommen att kontakta oss.

Vi på PPAM Solkraft har lång erfarenhet av att utveckla och installera solceller i Stockholm, och har satt upp fler än 1200 solkraftsanläggningar runt om i landet. För oss är hållbarhet och långvarig kundnöjdhet högsta prioritet. PPAM Solkraft grundades av passionerade eldsjälar som ville bidra till en hållbar framtid genom att utveckla moderna solceller och energieffektiva lösningar. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Vad är kostnaden för solceller?

Kostnadsfrågan är en viktig fråga för många av våra kunder, och det är fullt förståeligt att man vill veta vad solceller i Stockholm skulle kosta. Genom att byta till solceller kan man spara mycket pengar, men det innebär också en engångskostnad när det kommer till installation. För att få en tydlig bild av kostnaderna, och hur mycket du kan spara, är det en bra idé att planera och beräkna innan man köper solceller. Det finns några saker som är extra viktiga att tänka på när man räknar på vad solceller skulle innebära ekonomiskt; installationskostnad, elräkning samt statliga stöd och bidrag.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

När det kommer till installationskostnader för solcellerna finns det inget fast pris som gäller för alla i Stockholm. Istället beräknar vi på PPAM Solkraft ett personligt prisförslag till just dig. Vad detta pris blir beror på flera faktorer. Till att börja med påverkar din elförbrukning – hus som förbrukar mycket el behöver fler solceller för att täcka sina behov. En annan faktor som påverkar är husets fysiska förutsättningar – hur många solceller får plats och hur kan man maximera cellernas effekt? Här spelar det också roll vilken lutning taket har och vilket väderstreck huset är vinklat mot.

Trots att priset för installation varierar är det i regel så att elräkningen reduceras avsevärt med solceller. Elektricitet som produceras i ens egna solceller är billigare än att köpa el från en extern part. Detta innebär att den månatliga elräkningen kommer bli lägre, vilket är bra att ha i åtanke om man tycker att installationskostnaden är dyr. Installationskostnaden kan snabbt finansieras med de pengar du sparar varje månad.

Vill du ha hjälp med att räkna på vad solceller skulle innebära för dig i Stockholm? Kontakta oss så hjälper vi dig med beräkningarna. Vi tar fram ett tydligt prisförslag för installationskostnaden, och kan utifrån kunskap om din nuvarande energiförbrukning estimera hur mycket pengar du skulle spara genom att gå över till solceller.

Billigare solceller med statligt stöd och bidrag

En annan viktig faktor att tänka på när man tittar på den ekonomiska aspekten av solceller i Stockholm är de stöd och bidrag man kan få för sin installation. Dels finns det solcellsstöd att ansöka om, men det är också möjligt att göra ROT-avdrag för installationen. Detta kan sänka kostnaden för installationen av solceller avsevärt.

Vi på PPAM Solkraft har lång erfarenhet och stor kunskap när det kommer till att utnyttja bidrag och stöd för sin solcellsinstallation. Detta kan vara krångligt första gången, så om du vill ha hjälp med hur det fungerar att ansöka om dessa stöd kan vi hjälpa dig hela vägen.

Köp solceller idag!

Vill du veta mer om installation av solceller i Stockholm? Eller kanske beställa så snart som möjligt? Fyll i formuläret som du hittar här på vår hemsida, så hjälper vi dig vidare. Du får då ett personligt kostnadsförslag skickat till dig så snabbt som möjligt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Varmt välkommen till PPAM Solkraft!

solceller stockholm

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.