Solceller Göteborg

Du har säkert sökt efter “Solceller Göteborg” eller liknande, och då har du hittat helt rätt! I Göteborg blir det allt vanligare med att installera solceller på sin fastighet. Allt från företag och offentliga organisationer till privatpersoner och bostadsrättsföreningar väljer att montera solceller på både tak och fasader. Det är inte svårt att förstå när man känner till de många fördelar som kommer med solcellsteknik. Det är dels ekonomiskt och reducerar elräkningen, men det är också snällt mot klimatet, eftersom solen är en naturlig och oändlig energiresurs.

Vi på PPAM Solkraft har lång erfarenhet av att utveckla och installera solceller. Vi har monterat mer än 1200 solkraftsanläggningar runt om i Sverige, många av dessa finns i Göteborg. Om du bor i Göteborg och funderar på att installera solceller kan vi på PPAM Solkraft hjälpa dig. Oavsett om du har frågor och funderingar, eller vill beställa direkt, kan du använda vårt smidiga kontaktformulär som du hittar här på vår hemsida. Vi hjälper dig med dina solceller längs hela vägen och finns alltid här för dig.

Vad kostar solceller?

Många funderar på om solceller är billigare eller dyrare än ens nuvarande lösning. Det första man behöver förstå är att solceller kommer till en större engångskostnad när det installeras. Denna kostnad kan dock snabbt betala för sig, eftersom elräkningen blir mindre. Många av våra kunder berättar hur besparingen varje månad i sig finansierar installationen av solcellerna.

Eftersom solceller innebär att du sparar pengar varje månad, du både minskar ditt inköp av el samt säljer ut ditt överskott är det en klok idé att installera solpanelerna så snart som möjligt.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Installation av solceller i Göteborg

Att installera solceller kan verka krångligt och tekniskt, men det behöver det inte vara. Vi på PPAM Solkraft vill göra det enkelt att installera solceller i Göteborg. Här nedan beskriver vi i korta drag hur processen att installera solceller ser ut.

1. Begär prisförslag för just dina solceller

Det första steget i att beställa solceller från PPAM Solkraft är att få ett personligt prisförslag från oss. Genom att ange dina uppgifter kommer du snart att bli kontaktad för att få ett tydligt pris för en installation av solceller. Vi hjälper dig också räkna på hur mycket du kan sänka dina elkostnader med solceller. Fyll i kontaktformuläret här på vår sida, så får du kontakt med oss så fort som möjligt.

2. Att välja rätt solceller

Det finns inte bara en variant av solceller. Vi på PPAM Solkraft i Göteborg erbjuder fyra olika varianter av solceller. Alla våra produkter har vi själva utvecklat och designat, något som gör oss unika i Sverige. Våra tre solcellsmodeller är tillverkade av antingen polykristallint eller monokristallint kisel. Om du är osäker på vilken modell som passar dig bäst hjälper vi självklart dig med detta.

Efter att tillsammans ha hittat en uppsättning av produkter som passar just dig, så ska placering av solcellerna bestämmas. Hur solcellerna placeras beror delvis på estetik, men det absolut viktigaste är solcellernas effekt. Våra erfarna tekniker ser till att dina solceller placeras så att de fungerar så effektivt som möjligt. Idag behövs det inte längre bygglov för att installera solpaneler, så länge solcellerna följer takets lutning. Om bygglov skulle behövas, hjälper vi dig givetvis med detta också.

4. Nyckelfärdiga solceller

När installationen är klar, och våra tekniker lämnar ditt hus i Göteborg, är solcellerna snart redo att användas. Självklart får du hjälp med hur solpanelerna används och vad som är bra att tänka på. Du får guidning i hur de används och tekniken bakom. Att investera i solceller är ett stort beslut, så det är fullt förståeligt att det dyker upp frågor längs vägen. När vi färdiganmält väntas bara ett utbyte av din elmätare av ditt elbolag innan ni redo att börja spara pengar och hjälpa miljön med dina nya solceller.

När du ska beställa solceller till dig i Göteborg

Kontakta då oss på PPAM Solkraft i Göteborg! Vi hjälper dig med dina solceller i Göteborg innan, under och efter installationen. Använd kontaktformuläret här på vår hemsida så får du ett personligt prisförslag för vad solceller skulle kosta till just ditt hus. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Varmt välkommen till oss på PPAM Solkraft!

solceller göteborg

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.

Kontakta oss