Investera i solceller i Norrköping

Söker du vägar att bidra till en bättre miljö och samtidigt sänka dina egna kostnader? Är det möjligt att kombinera dessa två saker? Ja, det är fullt möjligt och det är något som fler och fler hushåll i Sverige har börjat upptäcka. Bor du i Norrköping så är en investering i solceller en lösning som kommer att ge dig en god, årlig avkastning samt där du också bidrar till en bättre värld.

Solceller har blivit en populär lösning och det finns väldigt många argument till varför. Det första ligger i tiden. Vi ser hela tiden en global katastrof i horisonten där ett klimathot tornar upp sig. Alla måste agera i den här frågan och minska sina klimatavtryck. Skulle du välja att ta en investering i solceller till din villa i Norrköping så tar du också ett aktivt beslut i denna viktiga fråga: du vill vara med och bidra till en bättre miljö och värld.

Vi säger investering, för det är exakt det som solceller handlar om – oavsett om det handlar om en stad som Norrköping, om det handlar om en villa eller en fastighet i ägo av en BRF. Solceller ger nämligen en enorm avkastning där man årligen kan se att 7-9% brukar vara normalt. Hur många banker kan ge den möjligheten?

Solceller kommer att sänka elräkningen direkt och det är en investering som dels lönar sig från dag ett och som dels också betalat av sig inom loppet av ungefär 10-12 år. Efter det så är det bara att räkna hem pengarna. En solcellsanläggning har en livslängd på runt 25 år så det handlar således om ganska många år av skön avkastning innan man återigen bör se över en ny anläggning.

PPAM Solkraft – experter på Solpaneler

PPAM Solkraft har specialiserat sig på solceller och solpaneler. Vi anammar ny teknik och är själva med och tar fram lösningar både för nuet och för framtiden. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag, BRF:er, fastighetsägare och till exempelvis du som driver ett lantbruk: våra lösningar går att anpassa för alla.

Känner du att solceller på din villa i Norrköping låter som en bra lösning så kan vi skräddarsy ett solcellspaket till dig; en lösning som utgår från dina behov, hur sin villa ser ut samt från faktorer som exempelvis villans placering och hur området i stort ser ut. Vi ger dig optimala förutsättningar att ta tillvara på energin från den största energikällan som finns: solen.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Trygga lösningar för solpaneler i Norrköping

Trygghet är ett ledord för oss. För att få vanliga privatpersoner att våga ta steget och anamma den nya tekniken så måste det finnas ett skyddsnät som ger trygghet. Därför så erbjuder vi 25-års effektgaranti på våra solpaneler, vi ger en produktgaranti på tio år samt en möjlighet att teckna en avbrottsförsäkring. Allt detta skapar ett mervärde i form av trygghet och säkerhet. I och med att vi också är med dig längs hela resan så finns det ytterligare ett incitament som ger en trygg drift. Vi sköter installationen och om du vill så kan vi även addera en daglig övervakning av din anläggning där vi loggar hur allting fungerar och där varje eventuell avvikelse registreras. Om inte så kan du själv välja att övervaka din anläggning på ett smidigt sätt; detta genom antingen din dator eller din smartphone.

Det finns även ett värde sett till vår infrastruktur med att investera i solceller. Vi ponerar att du väljer att kontakta oss för att sköta installationen till din villa i Norrköping och där vi förser den med solpaneler. Genom detta så används elen som producerar där den ska vara – hos dig. Det innebär att man kan se att satsningar på ett utbyggd elnät i Sverige kan tas med en nypa salt, åtminstone om man ser de enorma summor som brukar nämnas. Solceller ger el till det hushåll där de installerats och det är en lösning som bör få mer plats i debatten.

Låter det intressant? Kontakta oss och hoppa på tåget mot en renare, bättre värld där du kan tjäna stora pengar varje år. Solceller är framtidens melodi och framtiden är redan här!

solceller solpaneler norrköping

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.