Funderar du på att köpa solpaneler?

Undrar du hur vilken kostnad solpaneler har, kanske vilket pris de har? Med oss sparar du tusentals kronor, får lägre kostnad per månad, skapar din egen elektricitet utan mellanhänder och bidrar till ett bättre klimat. Detta är några av de vanligaste anledningarna till att allt fler väljer att köpa solpaneler till sin bostad eller företagsfastighet. De karaktäristiska solpanelerna kan idag synas på hus över hela landet.

Vi på PPAM Solkraft erbjuder ett stort utbud av solpaneler och tillbehör. Med lång erfarenhet och professionella tekniker med kunden i fokus hjälper vi dig längs hela vägen, från beställning och installation till kontinuerlig övervakning av solpanelerna. Under vår tid i branschen har vi installerat mer än 1200 solkraftsanläggningar över hela Sverige.

Fyra fördelar med att köpa solpaneler

Det finns flera anledningar till att kunder köper solpaneler från PPAM Solkraft. Det är givetvis olika för alla när det kommer till vilken anledning som är viktigast. Här nedan listar vi, och förklarar, fyra goda skäl till att titta närmare på solpaneler.

1. Solpaneler minskar energikostnaderna

Att byta till solceller är ett klokt alternativ ur en ekonomisk synpunkt. Många av våra kunder berättar att de finansierar sin solkraftsanläggning till hundra procent genom att de både köper in mindre el och säljer ut sitt överskott till elnätet.. Om du vill veta hur mycket pengar du skulle spara genom att köpa solpaneler hjälper vi dig gärna.

2. El från solen – utan mellanhänder

Idag vet många inte var deras el kommer ifrån, varken från vilken resurs eller var på jorden. Köper man solpaneler vet man exakt var elen kommer ifrån. All energi som förbrukas i huset kommer från energin i solstrålarna som skiner på huset. Detta ger dig full kontroll över din elektricitet.

3. Solpaneler med kundnöjdhet

Våra kunder är det absolut viktigaste för oss på PPAM Solkraft, därför jobbar vi kontinuerligt med att hjälpa både nya och befintliga solpanelsanvändare. Vi övervakar och loggar dina solpaneler dygnet runt, året runt, för att så fort som möjligt upptäcka eventuella avvikelser eller andra konstigheter. På så sätt kan du sova gott om natten, utan att fundera över om solpanelerna fungerar som de ska. Självklart finns vi också alltid tillgängliga om någon fråga eller fundering skulle dyka upp.

4. Köp solpaneler – bidra till bättre miljö

Alla prioriterar miljön olika. För vissa är klimataspekten den viktigaste anledningen till att köpa solpaneler, för andra är det bara en positiv bieffekt. Men faktum kvarstår att solpaneler är ett klimatsmart val eftersom de hämtar energi direkt från solstrålar. I jämförelse med exempelvis energi från kolkraft är skillnaden enorm.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

PPAM Solkrafts egenutvecklade solpaneler

Det finns många företag som erbjuder solpaneler, men vi på PPAM Solkraft särskiljer oss på flera sätt. PPAM Solkraft är berikade med spetskompetens inom energieffektivisering och utveckling/forskning av solpaneler vilket lett till att vi utvecklar våra egna solpaneler själva. Detta gör att vi till 100% vet kvalitén och att solpanelerna får ut sin maximala effekt.

Köp dina solpaneler till ett bra pris idag

Vill du veta mer om solpaneler, dess kostnad och pris, eller kanske få ett prisförslag direkt? Tveka då inte att kontakta oss på PPAM Solkraft. Du når oss snabbt och smidigt med hjälp av kontaktformuläret här på vår hemsida. Vi kommer då att kontakta dig så snabbt som vi bara kan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Varmt välkommen till oss på PPAM Solkraft när du vill köpa solpaneler till ett bra pris!

köpa solpaneler

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.