Solpanelspaket till ditt hus – PPAM Solkraft

Under de senaste åren har solpaneler ökat lavinartat i popularitet. Det finns många anledningar till detta. Det har blivit både enklare och billigare, samtidigt som fler har blivit mer miljömedvetna och måna om att göra klimatsmarta val. Att få sin elektricitet från solpaneler kommer också med flera andra fördelar.

Vi på PPAM Solkraft har lång erfarenhet av solpaneler och branschen. Under den här tiden har vi installerat fler än 1200 solpanelspaket till hus runt om i landet. Vår högsta prioritet är våra kunders förtroende och nöjdhet. Vi erbjuder personlig hjälp från första kontakt och framåt. Vi hjälper dig att ta de bästa besluten utifrån dina behov och förutsättningar.

Vi är extra stolta över att vi utvecklar och designar våra egna solpaneler, vilket särskiljer oss från många andra i branschen. Det gör att vi alltid kan vara säkra på att alla våra solpaneler lever upp till vår höga standard samt de kvalitetskrav vi ställer på våra produkter.

Solpaneler till villa – enklare än någonsin

Det har aldrig varit enklare att installera och använda solpaneler för villaägare, av flera anledningar.

Det har blivit enklare att få tillstånd för sina solpaneler, eftersom det sedan 2018 inte längre behövs bygglov för vanliga installationer av solpanelspaket. I särskilda fall kan det dock fortfarande behövas bygglov. Om så är fallet hjälper vi på PPAM Solkraft såklart dig med detta.

Det har också blivit billigare att installera solpanelspaket. Väljer du att installera solpaneler till din villa kan du vara berättigad ett antal olika bidrag och statliga stöd, exempelvis ROT-avdrag. Vill du veta mer om statliga bidrag och stöd för dina solpaneler? Fråga oss så hjälper vi dig vidare. Kom också ihåg att när du väl börjat använda dina solpaneler så säljs överskottet av elen du producerar, så i slutändan kan du finansiera solpanelspaketet med solpanelerna själva.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Ett komplett paket med solpaneler till ditt hus

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för människor att investera i solceller till deras hus. Därför erbjuder vi solpanelspaket, där allt ingår för att du ska kunna använda solpanelerna och utnyttja fördelarna. I ett paket ingår växelriktare, solpaneler, installation och övervakning. Växelriktaren är en fundamental del i en solkraftsanläggning, den omvandlar likström till växelström. Solpanelerna installeras av våra professionella tekniker och placeras på ett optimalt sätt på ditt hus. När panelerna är på plats övervakar vi din solkraftsanläggning för att så snabbt som möjligt upptäcka eventuella avvikelser. Vi loggar dina solpaneler dygnet runt, året runt – så att du kan sova gott om natten utan att behöva oroa dig över att dina solpaneler skulle sluta fungera.

Begär ett kostnadsförslag för solpanelspaket idag

Vill du veta vad ett solpanelspaket skulle kosta för dig och ditt hus? Eller har du någon fråga eller fundering kring solpaneler? Använd vårt smidiga kontaktformulär här på vår hemsida, så hjälper vi dig så snabbt vi kan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Varmt välkommen till PPAM Solkraft!

solpanelspaket hus villa

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.