Prisvärt solcellspaket till din sommarstuga

Betalar du för mycket pengar för att driva din sommarstuga? Tycker du att elräkningen är omotiverat hög i förhållande till den ringa tid om några månader då den används? Så är det säkerligen. Många har definitivt anledning att sätta sig ned och fundera över alternativa lösningar gällande sina sommarbostäders elkostnader. Det bästa alternativet kan vi ge direkt: det är nämligen att kontakta oss för ett komplett solcellspaket till sommarstugan.

Det handlar nämligen om en ren investering som i framtiden kommer att spara stora pengar och ge en årlig avkastning. Investerar du i ett solcellspaket från PPAM Solkraft så kommer du inom några år – 10-12 – att få pengar snarare än att betala för din el. Du blir självförsörjande och kan se en årlig avkastning på närmare 7-9%. Det handlar om ganska stora pengar: hur många banker kan ge ett erbjudande enligt det procentsatsen?

Ett solcellspaket till sommarstugan bidrar till en bättre värld

Det rent ekonomiska är naturligtvis extremt viktigt. Vi har alla ambitioner att sänka våra kostnader och skapa en bättre ekonomi. Detta oavsett om det handlar om privatpersoner, om familjer, om företag eller om BRF:er och fastighetsägare. Många betalar idag oskäligt mycket för el och detta utan att egentligen vara medveten om att detta går att påverka.

Solenergi och ett solcellspaket från PPAM Solkraft sänker kostnaderna rejält och vi kan skapa skräddarsydda lösningar för alla. Är det solceller till er BRF, till ert företag eller för din villa som behövs? Det är inga problem. Behöver du skräddarsy ett solcellspaket för din sommarstuga och komma billigare undan? Kontakta oss – vi fixar det. Vi driver egen utveckling och vi kan därigenom också anpassa oss efter våra kunder specifika behov. Vi har lösningar för alla.

Lika viktigt – om inte viktigare – är att vi kan göra skillnad och bidra till en bättre värld. Vi står inför stora utmaningar och hela mänskligheten är hotad av klimatförändringar, av utsläpp och föroreningar. Det är där varje enskild individ kan bidra och aktivt göra val som ger oss en bättre miljö. Solceller skapar en rakt igenom grön el – inga utsläpp och inga restavfall – och där koldioxidutsläppen kraftigt kan reduceras. Du får en pålitlig elförsörjning till ett lågt pris och där du dessutom kan skapa en friskare, bättre värld. Låt oss hjälpa dig med att ta steget.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Vi skapar trygga, prisvärda lösningar

Oavsett hur du bor – eller var – så kan vi ta fram en lösning till dig. Det vi är medvetna om är att det handlar om en relativt hög initial kostnad. Det kan vara avskräckande att lägga så pass mycket pengar på ett bräde på en ny teknisk lösning som är relativt otestad i jämförelse med andra alternativ. Därför så jobbar vi aktivt med att skapa trygghet.

Vill du köpa ett solcellspaket till din sommarstuga av oss så är vi med dig hela vägen. Vi kommer till din sommarstuga, vi mäter, vi ser över behov, vi tar hänsyn till olika faktorer och vi kommer så småningom om fram till vilken lösning som kommer att ge dig en optimal effekt. Därefter så installerar vi ditt solcellspaket på din sommarstuga.

Gällande detta så anpassar vi installationen även med hänsyn till arkitektur och omgivning; målet är att det inte ska bli en så radikal förändring. Detta gäller för övrigt oavsett vilken byggnad det handlar om och vi kan visa upp hur vi exempelvis satt upp solceller på äldre byggnader och fått dessa att smälta in på ett bra sätt.

Då installationen väl är genomförd så erbjuder vi övervakning som innebär att vi dagligen loggar och övervakar din anläggning; en eventuell avvikelse registreras direkt och eventuella problem korrigeras så fort som möjligt. Du kan själv sköta övervakningen också, detta via antingen mobiltelefon eller dator.

Välj ett solcellspaket till er sommarstuga från PPAM

Vi ger generösa garantier. Först och främst så får du en produktgaranti som sträcker sig tio år framåt i tiden. Du får även en effektgaranti på 25 år. Till detta kan du även välja att teckna en avbrottsförsäkring.

Tryggheten är viktig och för oss är det en nyckelfråga då det kommer till att locka personer, företag och BRF.er att ta steget mot solenergi och att dra nytta av miljövänliga lösningar som ger enorm avkastning. Vi vet att det handlar om mycket pengar och därför vill vi också ge en säker lösning. Det vi direkt kan säga är att ett solcellspaket från oss lönar sig från dag 1 och att du inom loppet av 10 år kan börja räkna hem vinsten. Du har oss vid din sida genom hela resan och vi är beredda att hjälpa dig när som helst. Välkommen till PPAM Solkraft.

solcellspaket sommarstuga

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.