Vi installerar solceller till ditt fritidshus

Är det möjligt att installera solceller till ett fritidshus och är det i så fall en investering som kan bära frukt? Man kan installera solceller till vilken typ av byggnad som helst och det innebär att ett fritidshus är fullt möjligt att förse med elen som kommer från solpaneler. I och med att ett fritidshus dessutom normalt används under den period på året då solen lyser som allra mest så kan det definitivt finnas ett värde i att investera i just solceller.

Många privatpersoner vill idag hitta vägar som ger en lägre kostnad för el och uppvärmning. Detta med all rätt. I många fall så betalar man för mycket i förhållande till vad man får – och sett till vad som är möjligt att få. Solenergi är en ultimat lösning som utgår från den största energikällan som finns; en energikälla som dessutom aldrig sinar: vår sol.

PPAM Solkraft utvecklar lösningar för solenergi och det innebär att vi också kan erbjuda billiga solpaneler som ger en säker drift – oavsett om det handlar om solceller till ett fritidshus, till en villa, en BRF eller till företag eller personer inom lantbruk. Vi levererar skräddarsydda lösningar där vi utgår från behov, krav samt faktorer som väder, vind och placering av byggnaden. Våra solcellspaket är för alla och genom detta så drar vi också vårt strå till stacken för en bättre värld.

Solceller leder till en bättre värld

Genom att ta tillvara på energin från solen så skapas en bättre miljö och en bättre värld. Det är det största argumentet till varför man ska välja solceller till exempelvis sin villa eller till sitt fritidshus. Den el som genereras blir grön. Detta då den kommer utan några föroreningar eller restavfall och där koldioxidutsläppen kraftigt reduceras.

Människor idag vill lämna så små klimatavtryck som möjligt och här handlar det om ett avtryck som är så litet att man måste ha ett förstoringsglas för att se det. Att välja solceller är att välja en grönare värld och det handlar dessutom om att välja en bättre ekonomi.

Du tjänar pengar på solceller

Det går att bidra till en bättre värld och samtidigt få en bättre ekonomi. Alla vill vi sänka våra kostnader och detta oavsett om det handlar om privatpersoner, företag eller BRF:er. Solceller är en perfekt lösning för detta. Det är dels en lösning som lönar sig redan från första dagen; så fort anläggningen installerats och satts i drift så kommer elräkningen att bli lägre. Dels så handlar det också om en kraftig, årlig avkastning. Våra kunder brukar kunna räkna hem en avkastning om 7-9% varje år.

Hur ska man då kunna se när det börjar löna sig på riktigt – hur lång tid tar det innan den initiala summan man lagt ut har nått break-even och avkastningen i fråga kan börja spenderas på riktigt? Här tar det normalt 10-12 år. Man ska dock se att våra solcellspaket håller i minst 25 år och att man således också har omkring femton år av fina pengar att hämta hem.

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Vi ger dig en tryggare resa

Vårt mål är att du som kund ska få en säker resa till en bättre ekonomi. Det handlar om många frågor och det finns säkerligen en massa detaljer som du behöver vetskap om. Vi är med dig längs hela resan. Vi förklarar hur saker och ting hänger ihop, vi planerar anläggningen utifrån hur ditt exempelvis fritidshus ser ut och efter dina behov, vi sköter installationen och vi kan vara med och övervaka driften.

Gällande övervakning så har vi tagit fram smidiga lösningar som innebär att du själv kan sköta övervakningen via din telefon eller via en dator – det är perfekt i samband med exempelvis en installation av solceller till ett fritidshus. Här kan du även – som en extra trygghet – välja att låta oss sköta övervakningen. Här hålls du hela tiden uppdaterad och vi loggar varje dag, Skulle något problem uppenbara sig eller en avvikelse registreras så är vi direkt på tå och står redo att rycka ut. Det ger dig säkerhet och trygghet.

En annan faktor som skänker trygghet är våra generösa garantier. Skulle du välja en lösning från PPAM Solkraft så får du en effektgaranti som sträcker sig över 25 år. Du får även en produktgaranti på tio år. Utöver detta så kan du även välja en möjlighet som innebär att du tecknar en avbrottsförsäkring. Vi ger dig både livrem och hängslen – våra lösningar och våra produkter är säkra, trygga och effektiva.

El där det behövs

Många talar om att elnätet inte klarar av den högre påfrestning det utsätts för idag. Det innebär att miljarder ska plöjas ner i infrastrukturen. Det många verkar ha missat är att solenergi ger el där det behövs.

Skulle du välja solceller till ditt fritidshus så får du el i den byggnaden och du blir självförsörjande. Skulle fler välja denna lösning så skulle elnätet inte belastas lika hårt och de tunga investeringar det talas om skulle kanske inte behöva bli fullt så kostsamma.

Solceller är framtiden och detta oavsett var – eller hur – man bor. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta ett steg mot en bättre värld.

solceller fritidshus

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.