Föreläsningar

Satsa på solen och din energianläggning – kostnadsfria föreläsningar!

Att installera solceller och batterilagring idag är enkelt och lönsamt. Det är en långsiktig god investering, även för de som inte har ett tak i perfekt söderläge för solceller. Innan du väljer att satsa på en smart energilösning kanske du vill ha lite mer kött på benen – då är dessa föreläsningar perfekta för dig!

Vi kommer att hålla en grundläggande föreläsning om hur solkraft och energilagring fungerar och även gå igenom de ekonomiska aspekterna. Efter blir det frågestund där du har möjlighet att ställa frågor, diskutera och vid mån av tid titta direkt på ett taks förutsättningar.

Vi hjälper dig gärna att styra upp en föreläsning bland grannarna, på jobbet eller i din förening.

Boka en egen föreläsning!

Har du funderat på att investera i solceller ? Vill du anordna en intressant kväll för dina grannar, kollegor eller vänner?
Vill du veta mer om solenergi och hur man går tillväga för att komma igång?

Oavsett anledning är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att boka in en föreläsning. Att boka in en föreläsning med oss är kostnadsfritt, enda önskemålet är att ni ska vara minst 10 personer.

Vi anpassar föreläsningen efter er kunskapsnivå och ni kan vara allt i från nybörjare till riktiga experter. Personlig besparingskalkyl till deltagare görs för de som så önskar.

PPAM Solkraft är ledande inom branschen med flera tusen installerade solcellsanläggningar i Sverige. Med erfarna medarbetare i teamet ser vi alltid till att ligga i framkant och som kund hos oss kan vi garantera att du är i trygga händer såväl inför, under och efter installationen.

Boka in en föreläsning snabbt och
enkelt genom att fylla i dina uppgifter här!
    Årsförbrukning, taklutning och storlek på huvudsäkring om du har det tillgängligt, ej obligatoriskt.

    Genom att skicka in dina uppgifter på vår hemsida och använder våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
    I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.