Satsa på solen – kostnadsfria föreläsningar!

Att installera solceller idag är enkelt och lönsamt. Det är en långsiktig god investering, även för de som inte har ett tak i perfekt söderläge. Innan du väljer att satsa på solen kanske du vill ha lite mer kött på benen – då är dessa föreläsningar perfekta för dig!

Vi kommer att hålla en grundläggande föreläsning om hur solkraft fungerar och även gå igenom de ekonomiska aspekterna. Efter blir det frågestund där du har möjlighet att ställa frågor, diskutera och vid mån av tid titta direkt på ditt taks förutsättningar.

Det är kostnadsfritt att delta och vi bjuder på fika, det enda vi önskar är en anmälan ifrån dig/er! Aktuella datum och orter ser du nedan:

  • På grund av Covid-19/Corona så har vi för tillfället inga inplanerade datum.

Boka en egen föreläsning!

Har du funderat på att investera i solceller ? Ni kanske är fler i ditt område? Vill du anordna en intressant kväll för dina grannar?  Vill du veta mer om solenergi och hur man går tillväga för att komma igång?

Oavsett anledning är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att boka in en föreläsning till ditt samhälle/stad/bostadsrättsförening (eller annat). Att boka in en föreläsning med oss är kostnadsfritt, enda kravet är att ni ska vara minst 10 personer (20 om det är utanför Östergötland). Om ni är en bostadsrättsförening räcker det om ni är 5 st.

Vi anpassar föreläsningen efter er kunskapsnivå och ni kan vara allt i från nybörjare till riktiga experter. Personlig besparingskalkyl till deltagare görs för de som så önskar.

PPAM Solkraft är ledande inom branschen med flest installerade  solcellsanläggningar i Sverige. Med egna forskare i teamet ser vi alltid till att ligga i framkant och som kund hos oss kan vi garantera att du är i trygga händer såväl inför, under och efter installationen.