Föreläsning 2018-03-26T11:51:08+00:00

Föreläsning

Har du funderat på att investera i solceller ? Ni kanske är fler i ditt område? Vill du anordna en intressant kväll för dina grannar?  Vill du veta mer om solenergi och hur man går tillväga för att skaffa?

…Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att boka in en föreläsning till ditt samhälle/stad/bostadsrättsförening (eller annat). Att boka in en föreläsning med oss är kostnadsfritt, ända kravet är att ni ska vara minst 10 personer (20 st om det är utanför Östergötland). Om ni är en bostadsrättsförening gäller det minst 5 st.

Vi anpassar föreläsningen efter er kunskapsnivå och ni kan vara allt i från helt nybörjare till riktiga experter. Personlig besparingskalkyl  till deltagande görs  för de som önskar.

PPAM Solkraft är ledande inom branschen med flest installerade  solcellsanläggningar i Sverige . Med egna forskare i teamet så ser vi alltid till att ligga i framkant och som kund hos oss kan vi garantera dig att du är i trygga händer inför din kommande investering men också i en  av de viktigaste delarna ..efteråt.

Boka föreläsning här