Solceller för villaägare! 14 mars 2019

Välkommen på föreläsning om solenergi!

Den 14:e Mars bjuder vi in alla villaägare till PPAM Solkraft.
Vi kommer hålla en föreläsning om varför det är lönsamt för dig som villaägare att skaffa solceller.

Solenergi är en av de bästa energikällorna på vår jord. Du blir en god miljövän med en minskad miljöpåverkan och du gör en riktigt bra investering med en avkastning på mellan 7-9%.

Förutom att solceller är bra för både din plånbok och miljö så ökar det tryggheten för framtidens elpriser. Med egenproducerad el får du koll på elräkningarna.

ADRESS: Ljung tegelbruket 3 590 75 LJUNGSBRO

Kontaktperson :
Amanda Nordström,
Marknadsansvarig,
0700-104255 /
amanda.nordstrom@ppam.se

Alternativt
Lia, marknad
Jessica Haskovec
Jessica.haskovec@ppam.se

Det är fri entré och vi bjuder på fika, det enda vi önskar är en anmälan ifrån dig/er! 

ANMÄL DIG HÄR
Föreläsning om solceller

Föreläsning

Har du funderat på att investera i solceller ? Ni kanske är fler i ditt område? Vill du anordna en intressant kväll för dina grannar?  Vill du veta mer om solenergi och hur man går tillväga för att skaffa?

…Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att boka in en föreläsning till ditt samhälle/stad/bostadsrättsförening (eller annat). Att boka in en föreläsning med oss är kostnadsfritt, ända kravet är att ni ska vara minst 10 personer (20 st om det är utanför Östergötland). Om ni är en bostadsrättsförening gäller det minst 5 st.

Vi anpassar föreläsningen efter er kunskapsnivå och ni kan vara allt i från helt nybörjare till riktiga experter. Personlig besparingskalkyl  till deltagande görs  för de som önskar.

PPAM Solkraft är ledande inom branschen med flest installerade  solcellsanläggningar i Sverige . Med egna forskare i teamet så ser vi alltid till att ligga i framkant och som kund hos oss kan vi garantera dig att du är i trygga händer inför din kommande investering men också i en  av de viktigaste delarna ..efteråt.

Boka föreläsning här