Föreläsning 2018-11-22T13:14:36+00:00

Solcellsturné!

Bokade städer:

6/11 Tranås     Adress: Majorsgatan 1, 573 40 Tranås Tid 18:00

 Norrköping INSTÄLLT

Håll utkik… vi uppdaterar med nya städer regelbundet!

Att installera solceller idag är enkelt och lönsamt. Det är en långsiktig god investering, även för de som inte har ett tak i perfekt söderläge. Innan du väljer att satsa på solen kanske du önskar lite mer kött på benen, och då är denna kväll perfekt för dig. Under kvällen pratar vi lite kortare och allmänt om solceller, sen är det er tur att få chans att ställa frågor, diskutera gemensamt och vid mån av tid, titta direkt på ditt taks förutsättningar!

PPAM SOLKRAFT är idag marknadsledande leverantör som erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till allt från villor upp till stora arenor. Bolagets 2 ägare forskar om solcellsteknik och effektivisering, en kompetens de berikar företaget med genom egen utveckling och design av våra egna paneler samt uppackning, stöttning och utbildning av personal. Med vår långa erfarenhet och skräddarsydda anläggningar kan vi garantera dig en trygg och bra solcellsanläggning!

Välkomna!

Kontaktperson : Amanda Nordström, Marknadsansvarig, 0700-104255 / amanda.nordstrom@ppam.se

Det är fri entré och vi bjuder på fika, det enda vi önskar är en anmälan ifrån dig/er! 

ANMÄL DIG HÄR
Föreläsning om solceller

Föreläsning

Har du funderat på att investera i solceller ? Ni kanske är fler i ditt område? Vill du anordna en intressant kväll för dina grannar?  Vill du veta mer om solenergi och hur man går tillväga för att skaffa?

…Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att boka in en föreläsning till ditt samhälle/stad/bostadsrättsförening (eller annat). Att boka in en föreläsning med oss är kostnadsfritt, ända kravet är att ni ska vara minst 10 personer (20 st om det är utanför Östergötland). Om ni är en bostadsrättsförening gäller det minst 5 st.

Vi anpassar föreläsningen efter er kunskapsnivå och ni kan vara allt i från helt nybörjare till riktiga experter. Personlig besparingskalkyl  till deltagande görs  för de som önskar.

PPAM Solkraft är ledande inom branschen med flest installerade  solcellsanläggningar i Sverige . Med egna forskare i teamet så ser vi alltid till att ligga i framkant och som kund hos oss kan vi garantera dig att du är i trygga händer inför din kommande investering men också i en  av de viktigaste delarna ..efteråt.

Boka föreläsning här