Boka en egen föreläsning!

Har du funderat på att investera i solceller ? Ni kanske är fler i ditt område? Vill du anordna en intressant kväll för dina grannar?  Vill du veta mer om solenergi och hur man går tillväga för att komma igång?

Oavsett anledning är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att boka in en föreläsning till ditt samhälle/stad/bostadsrättsförening (eller annat). Att boka in en föreläsning med oss är kostnadsfritt, enda kravet är att ni ska vara minst 10 personer (20 om det är utanför Östergötland). Om ni är en bostadsrättsförening räcker det om ni är 5 st.

Vi anpassar föreläsningen efter er kunskapsnivå och ni kan vara allt i från nybörjare till riktiga experter. Personlig besparingskalkyl till deltagare görs för de som så önskar.

PPAM Solkraft är ledande inom branschen med flest installerade  solcellsanläggningar i Sverige. Med egna forskare i teamet ser vi alltid till att ligga i framkant och som kund hos oss kan vi garantera att du är i trygga händer såväl inför, under och efter installationen.