Köp billiga solceller & solpaneler

Hur mycket betalar du för din el? För många så handlar det om ganska många kronor som dessutom läggs ut i onödan. Det finns lösningar som kan ge dig en lägre kostnad för el och som samtidigt också kan ge dig en årlig avkastning på mellan 7-9 %. Detta sker genom att du tar tillvara på den energi som kommer från den största – och överlägset bästa – energikällan som finns: solen.

PPAM Solkraft är experter på solpaneler och vi säljer billiga solceller som fullt ut anpassas mot kundens specifika behov och förutsättningar.

Vi vänder oss till alla och det innebär att vi kan hjälpa privatpersoner i deras villor, att vi kan installera billiga solceller hos BRF:er eller att vi kan bidra till lägre kostnader för el hos företag. Våra lösningar ger dig billiga solpaneler som har en överlägsen prestanda och vi tänkte peka på några punkter som talar för varför du ska köpa solceller billigt av oss snarare än att välja något annat alternativ:

  • Vi ger generösa garantier. Det som får folk att ta steget och investera i nya lösningar och ny teknik är trygghet. Man måste veta att investeringen lönar sig och att man får ut effekt av de pengar man lägger ut. Våra solceller är dels billiga, dels så ger de väldigt bra effekt och dels så får du oss på köpet. Vi är med och planerar, vi installerar och vi kan – om du vill – även övervaka din anläggning och registrera eventuella avvikelser direkt. Till detta så ger vi en produktgaranti på 10 år samt 25-års driftgaranti. Du kan även addera en avbrottsförsäkring och genom detta få ytterligare trygghet.
  • Våra billiga solpaneler bär frukt. En investering i solceller lönar sig från dag 1. Du kan direkt se att elräkningen blir lägre och du kan årligen räkna hem en avkastning på mellan 7-9 procent. Hur många banker, aktier och fonder kan egentligen erbjuda den avkastningen? Och: brukar normalt ta ungefär 10-12 år innan du går break-even och kan börja räkna hem avkastningen på allvar. Det finns ganska roliga saker att göra för den summan, eller hur?
  • Du gör miljön en tjänst. Den absolut största investeringen som finns i att köpa våra billiga solpaneler gör du inte i dig själv – den gör du för oss alla. Solpaneler är en rakt igenom miljövänlig lösning som inte ger några föroreningar eller restprodukter – det handlar om el i absolut ren form. Det är en grön lösning som ger minimalt med utsläpp av koldioxid. Du bidrar till en bättre värld, du gör dig själv till bas över din egen el och du kan årligen tjäna stora summor. Vad finns det egentligen för skäl till att avstå?

Så här går det till att installera en nyckelfärdig solcellsanläggning från PPAM Solkraft

Våra billiga solpaneler är för alla

Vi vill driva utvecklingen framåt och vara ett lokomotiv för en bättre miljö och värld. Våra lösningar är inte nischade mot ett speciellt område – de är för alla. Oavsett om det handlar om att du som privatperson vill påverka din höga elräkning och göra dig oberoende av omvärldens priser eller om er BRF vill få billigare driftskostnader – och sänka avgiften för varje enskild medlem samt höja värdet på fastigheten – så har vi lösningar. Detsamma om det skulle handla om ett lantbruk eller där ert företag söker vägar att bidra till en bättre värld. Vi har lösningar för alla och vi kan skräddarsy solcellspaket oavsett hur era förutsättningar och behov ser ut.

Vad kan då du förvänta dig av oss? Vi vill skapa trygghet och finnas där genom hela resan. Du ska vara trygg med att din investering verkligen lönar sig. Det handlar om ganska avancerad teknik så det är också givet att det finns en hel del frågetecken som behöver rätas ut till utropstecken. Vi förklarar gärna mer ingående om vad som sker, vad du kan förvänta dig och hur allting hänger ihop. Givetvis så kommer du som kund även att få lära sig exakt hur din anläggning ska styras och vi har tagit fram smarta lösningar gällande övervakning som sker via dator eller din smartphone.

Vi kan även sköta en extern övervakning där vi dagligen loggar hur din solcellsanläggning fungerar. Minsta avvikelse kommer att registreras och skulle det handla om någon typ av problematik så korrigeras detta direkt.

Det går att förena estetik med funktionalitet

Många sätter frågetecken kring det estetiska. Visst, solpaneler kommer att påverka den arkitektoniska stil byggnaden är rest i. Men, det handlar inte om en sådan avsevärt stor förändring.

Vi arbetar aktivt för att förena estetik med funktion och vi kan visa upp många referensprojekt – även vid äldre byggnader – där vi lyckats få våra billiga solpaneler att smälta in och bli en naturlig del av byggnaden. Vi visar gärna upp bilderna och förklarar närmare hur vi arbetar i denna fråga.

köpa billiga solceller solpaneler

Börja med att kontakta oss

Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och förslag på nyckelfärdiga lösningar som passar dig bäst.
Börja med att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att spara pengar.