PPAM Solkraft är marknadsledande leverantör av solceller. Vi fortsätter att växa och behöver anställa fler säljare till vårt fantastiska team. Brinner du för förnybar energi? Älskar du sälj och vill jobba i en extremt snabbväxande bransch? Då har vi jobbet för dig!

Om rollen som säljare:
Som säljare på PPAM solkraft ingår du i vårt fantastiska säljteam. Vi är ett tight gäng där vi hjälper och stöttar varandra. I rollen bearbetar du inkommande förfrågningar om solceller från villaägare, lantbrukare och bostadsrättsföreningar. Du har ett helhetsansvar för försäljningsprocessen från prospektering och första kontakt till att avsluta affären. Som säljare arbetar du med varma leads och tar första kontakt efter vi fått in förfrågningar via hemsida m.m.

Vi har ett säljteam med varierande erfarenhet och bakgrund. För att passa i denna roll tror vi att du har en stort driv. Du är målfokuserad, engagerad och lyhörd för kundens behov och förutsättningar. Vidare har du en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och inger förtroende genom ditt sätt att presentera lösningar.

Vi gör urval löpande så se till att skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän. Din ansökan skickar du till jobba@ppam.se. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta försäljningschef Christian Olsson via e-post christian@ppam.se  eller telefon 0761-762055.

PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Nyckelfärdiga anläggningar är vår specialitet, vi installerar med egen personal.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat mer än 1200 solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.

www.ppam.se