PPAM Solkraft söker Projektledare för Villainstallationer

Vill du vara med och driva solenergibranschen framåt?

Vi söker en erfaren projektledare till vårt kontor i Ljung, utanför Ljungsbro, Linköping.

Projektledarens ansvar är att som ansvarig för villaprojekt i ett geografiskt område se till att projektets leveranser sker med rätt kvalité, vid rätt tidpunkt, till budgeterad kostnad.

Till detta även peppa, inspirera och stödja gruppen för villaprojekt som består av solcellsprojektörer, leveranskoordinatorer, elektriker och solcellsmontörer.

Du kommer efter överlämning från försäljning ha ansvaret för projekteringsfasen i villaprojekten som innebär en nära dialog med slutkunderna och att skapa underlag för montage och installation till våra installationsteam.

Tjänsten innebär en del resor och besök hos slutkunder.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektleveranser till privatkunder och solcellsinstallationer. Men kanske det viktigaste av allt, ett säkert och korrekt ansvarstagande och kunskap gällande arbetsmiljö och säkerhet vid arbete på tak.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ny teknik och solenergi. Du är utåtriktad och kommunikativ och månar om både kundens och företagets intressen.

Du har flera års erfarenhet som projektledare eller liknande tjänst. Vi ser gärna att du har både ett logistiskt och ekonomiskt sinne. Du är serviceinriktad och strukturerad och har kunskap eller erfarenhet kring byggnadsteknik samt har god IT-vana.

Du har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska.

B-körkort är ett krav.

Intervjuer och urval sker löpande.

OM ANSTÄLLNINGEN:

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Lönetyp: Fast månadslön

VAR LIGGER ARBETSPLATSEN?
Ljung Tegelbruket 3
58575 LJUNGSBRO

KONTAKT
hr@ppamsolkraft.se

Är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till jobba@ppam.se

Socialt

Följ gärna med oss i
vår vardag.