PPAM Solkraft behöver förstärka med såväl arbetsledare och montörer som vill arbeta med marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem.

Montörer: Vi söker självgående, serviceinriktade och ansvarstagande montörer med känsla för kvalitet. Är du driven, social och positiv och gillar att arbeta i ett högt tempo kommer du att passa hos oss. Du kommer att arbeta med montering av våra marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem. Läs mer här!

Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och kundservice. Branschen är mycket expansiv varför det kommer att finnas goda möjligheter att växa inom företaget för rätt person. Du kommer att vara en central del i vår kontakt med kunderna varför vi värdesätter stor social kompetens. Du har en god fysik och är van att jobba utomhus samt på höga höjder.

Arbetsledare: Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Läs mer här!