Vi söker Markandsansvarig

PPAM Solkraft är marknadsledande leverantör av solceller med kontor i Ljungsbro.

Företaget består idag av 45 engagerade anställda och fortsätter att växa och behöver anställa fler till vårt fantastiska team. Vi söker dig som brinner för marknadsföring och vi jobba i en spännande bransch.

Om rollen

Som marknadsansvarig på PPAM solkraft ingår du i vårt fantastiska säljteam

Ditt uppdrag som Marknadsansvarig består av en stor del av att utveckla företagets digitala marknadsföring i samtliga relevanta kanaler. Du kommer också ansvara för vår hemsida, produktion av presentationsmaterial, skriva nyhetsbrev, pressrelaser, planera och hålla i event, mässor och föreläsningar samt stötta säljarna med önskat mateiral. Du analyserar dina marknadsinsatser.

Dina kvalifikationer

I denna roll är det viktigt att du är nyfiken och intresserad av Digital Marketing och att du har en vilja att lära dig mer om området. Vi söker en person som har ett starkt driv och inte är rädd för att ta sig an utmaningar. En “doer” med ett analytiskt mindset! . Du trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är en trygg och stabil person, service-minded med social kompetens.

 

Vidare ser vi att du har:

  • Utbildning eller motsvarande erfarenhet inom marknadsföring eller kommunikation.
  • Erfarenhet av Digital Marknadsföring
  • Utbildning inom digital marknadsföring, statistik, ekonomi eller liknande
  • Erfarenhet av sökmotoroptimering
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
  • Meriterande med kunskaper i WordPress, analytics fb bussnies Adobe in design , Photoshop illustrator , lightroom, premiere PRO
  • B-körkort är ett krav för tjänsten.
  • Utgår från PPAM kontor i Ljungsbro

Urvalet till tjänsten sker löpande

Skicka ansökan till jobba@ppam.se

PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Nyckelfärdiga anläggningar är vår specialitet, vi installerar med egen personal.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat mer än 1200 solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.

www.ppam.se

Vi gör urval löpande så se till att skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän.

Skicka din ansökning till jobba@ppam.se

För frågor kontakta Christian Olsson, försäljningschef christian@ppam.se