PPAM Solkraft söker Installationsledare

Vill du vara med och driva solenergibranschen framåt?

Vi söker en installationsledare till vårt kontor i Ljung, utanför Ljungsbro, Linköping.

Du kommer i din roll ha hand om planeringen inför våra solcellsinstallationer. Detta innebär att du planerar och leder montörernas dagliga arbete samt planerar för framtida projekt. Du finns till som stöd för kunden och montörerna under pågående installation. Inför varje installation ser du till att allt underlag finns för att genomföra installationen på ett effektivt sätt.

I arbetsuppgifterna ingår även att svara på frågor om kundens pågående eller framtida installation. Detta görs genom telefon eller mail. 

I ditt arbete har du hjälp av installationschefen samt andra installationsledare i vårt team. Tillsammans arbetar ni för att tillsammans lösa avdelningens arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ny teknik och solenergi. Du är utåtriktad och kommunikativ och månar om både kundens och företagets intressen. 

Du har erfarenhet från att planera personal samt material. Gärna inom byggbranschen eller andra liknande branscher. Du är strukturerad, social och har lätt att kommunicera både på svenska och engelska.

B-körkort är ett krav.

Intervjuer och urval sker löpande.

OM ANSTÄLLNINGEN:

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Lönetyp: Fast månadslön

VAR LIGGER ARBETSPLATSEN?

Ljung Tegelbruket 3
58575 LJUNGSBRO

KONTAKT
hr@ppamsolkraft.se

Är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till jobba@ppam.se

Socialt

Följ gärna med oss i
vår vardag.