PPAM Solkraft söker Elektrikerchef

Vill du vara med och driva solenergibranschen framåt?

Vi söker en driven och erfaren elektrikerchef till vårt kontor i Ljung, utanför Ljungsbro, Linköping.

Du kommer i din roll ha ansvar för våra elektriker. Detta innebär att du planerar och leder elektrikernas dagliga arbete samt planerar för framtida projekt. Du planerar projekten utifrån kundens beställning och färdigställer ritningar och materialspecifikationer med hjälp av företagets övriga personal. Du planerar elektrikernas arbetsinsats och deras rutter för att alla installationer ska ske så effektivt som möjligt.

Som ledare är du ödmjuk och tydlig. Du har erfarenhet från att leda människor samt en god social förmåga och ett driv att hålla ihop din arbetsgrupp. Alla personer som du arbetar med får den hjälp och stöttning som de behöver.

Du har en viktig roll i att följa företagets rutiner, logistik och arbetsmoment rörande solcellsinstallationer hos kund. Elinstallationerna som vi genomför är främst att installera och driftsätta solcellsanläggningar. Men även andra typer av elinstallationsarbete kan förekomma, såsom installation av elbilsladdare och energilager (batterier).

Vi ser därför att du har erfarenhet från solcellsbranschen och gärna även kring energilagring i form av batterier och styrning av hemmets eller fastighetens energi- och elsystem.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ny teknik och solenergi. Du är utåtriktad och kommunikativ och månar om både kundens och företagets intressen.

Du har flera års erfarenhet från elektrikeryrket. Vi ser gärna att du har både ett logistiskt och ekonomiskt sinne. Du är serviceinriktad och strukturerad och har kunskap eller erfarenhet kring byggnadsteknik och elkunskap samt har god IT-vana.
Då vi installerar anläggningar över större delen av landet behöver du vara redo för längre resor och ibland övernattning på annan ort.

Du har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska.

Du har en A auktorisation.

B-körkort är ett krav.

Intervjuer och urval sker löpande.

OM ANSTÄLLNINGEN:

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Lönetyp: Fast månadslön

VAR LIGGER ARBETSPLATSEN?

Ljung Tegelbruket 3
58575 LJUNGSBRO

Tjänsten rekryteras genom Poolia.

För att skicka in en ansökan:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/linkoping/elektrikerchef-till-ppam-solkraft-i-ljungsbro/68774/

Socialt

Följ gärna med oss i
vår vardag.