PPAM Solkraft söker Elektriker

Solenergibranschen växer för fullt och det gör vi också. Därför söker vi nu en driven elektriker till vårt kontor i Ljung, utanför Ljungsbro, Linköping.

Du kommer i din roll att installera och driftsätta solcellsprojekt hos kunder runt om i landet. Du planerar projekten utifrån kundens beställning och färdigställer ritningar och materialspecifikationer med hjälp av företagets övriga personal. Du planerar din egen arbetsinsats och att planera dina rutter för att alla installationer ska ske så effektivt som möjligt. Du har en viktig roll i att följa företagets rutiner, logistik och arbetsmoment rörande solcellsinstallationer hos kund.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ny teknik och solenergi. Du är utåtriktad och kommunikativ och månar om både kundernas och företagets intressen. Teknisk grundkompetens är ett stort plus liksom erfarenhet av installationsarbete.

Vi ser gärna att du har både ett logistiskt och ekonomiskt sinne som gör dig till en effektiv elektriker. Du är serviceinriktad och strukturerad och har kunskap eller erfarenhet kring byggnadsteknik och elkunskap samt har god IT-vana.

Du har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska.

Körkort är ett krav.

Du blir en del av vårt projektteam som dagligen har kontakt med kunder som satsar på en klimatsmart och ekonomisk lösning för sin elförsörjning.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
  • Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

VAR LIGGER ARBETSPLATSEN?

Ljung Tegelbruket 3
58575 LJUNGSBRO

KONTAKT

hr@ppamsolkraft.se

Är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till jobba@ppam.se

Urvalet till tjänsten sker löpande.

PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.

Socialt

Följ gärna med oss i
vår vardag.