Brinner du för förnybar energi? Älskar du projektplanering och effektivisering? Då har vi jobbet för dig!

PPAM Solkraft är en av Sveriges största solkraftsinstallatörer. Företaget fortsätter att växa och det är där du kommer in, vi behöver förstärka vår projektavdelning med ytterligare en medarbetare.

Vi söker en serviceinriktad projektledare/elprojektör som gillar att vara med där det händer. Du trivs med att vara tillgänglig, svara på frågor och hjälpa våra montörer vid installation av solcellsanläggningar hos våra kunder.

Vi ser gärna att du har teknisk grundkompetens och erfarenhet av projektledning, gärna inom el. Vi ser gärna att du också har både ett logistiskt och ekonomiskt sinne som får dig att ta effektiva och lönsamma beslut. Du är serviceinriktad, strukturerad och har kunskap kring byggnadsteknik och el kunskap samt har god IT-vana.

Du har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska.

Körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid.

Du får möjligheten att arbeta i PPAMs projektteam som dagligen har kontakt med kunder som satsar på en klimatsmart och ekonomisk lösning för sin elförsörjning. Du gillar att kommunicera, brinner för förnybar energi och som gör det lilla extra för att kunderna ska vara 100% nöjda.

Är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till jobba@ppam.se  Urvalet till tjänsten sker löpande.

Hoppas du vill vara med på en spännande och rolig resa tillsammans med oss!

PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.