Få en kostnadsfri offert snabbt och enkelt genom att fylla i dina uppgifter här!
  Årsförbrukning, taklutning och storlek på huvudsäkring om du har det tillgängligt, ej obligatoriskt.

  Solcellspaket

  Intresserad av solceller? Nu är det bästa tiden att börja producera din egen el, både för din plånbok och miljön, och det är enkelt! Från och med 1 augusti 2018 försvann kravet på bygglov och från och med 1 januari 2021 kan du erhålla skattereduktion på 15% av kostnaden för en nyckelfärdig anläggning.

  Köper du en solcellsanläggning från PPAM kan du förvänta dig en trygg leverantör som är känt för sin erfarenhet som i sin tur leder till en trygg affär. Vi säljer solpaneler och material, men mestadels så säljer vi nyckelfärdiga solcellspaket.

  Önskar du ett pris på ett solcellspaket till ditt tak så skickar du in en intresseanmälan till oss och du får en offert av våra kompetenta tekniska säljare som i samråd med våra två forskare och duktiga projektledare skräddarsyr en prisvärd anläggning till ditt tak.

  Vi har solceller till alla sorts tak, allt från villor och lantbruk till bostadsrättsföreningar och företag!

  Skattereduktion vid installation av grön teknik

  Det statliga skattereduktionen som kan erhållas vid installation av solceller är 15%. Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjas och betalas från och med 1 januari 2021. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut. Du får avdraget direkt på fakturan från företaget som utför installationen (din utförare). Företaget begär sedan utbetalning från Skatteverket.

  Skattereduktionen för grön teknik är högst 50 000 kr per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.

  Läs mer om skattereduktionen här.

  Elbilsladdning

  Nu har alla våra kunder har möjligheten att köpa till elbilsladdare från Easee Home.

  För mer information, kontakta din säljare!

  Hur vi arbetar

  Följ oss på youtube