PPAM Solkraft söker dig som vill jobba med marknadsföring och sälj

Brinner du för förnybar energi? Älskar du sälj och marknadsföring och vill vara med och driva marknadsverksamheten av solkraftsinstallationer i Sveriges 6:e snabbast växande teknikföretag? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en drivande marknadsförare som gillar att vara med där det händer. Du vill visa vad solkraft kan göra för hållbarhet och kommande generationer. Du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att kommunicera.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Ljung, utanför Ljungsbro, Linköping. Du driver expansion av företaget och ansvarar för marknadsföring och gillar att synas. Inom ditt ansvarsområde finns bla sociala medier, pressreleaser, kampanjer runt våra befintliga installationer, traditionell print, mässor mm.

Teknisk grundkompetens är ett stort plus liksom erfarenhet av marknadsföring och sälj. Du har bra kunskaper i layoutprogram och bildbehandling.

Du har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska.

Körkort är ett krav.

Är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till jobba@ppam.se
Urvalet till tjänsten sker löpande.

PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat mer än 1000 solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.

www.ppamsolkraft.se

2018-01-15T13:48:20+00:00 15 januari, 2018|